Zomerkrant – Dag 2

Vandaag was het weer net zo een gezellig feest als gisteren. Met 230 kinderen waren we bij elkaar! We hebben weer gehoord over het leven van Jozef. We hebben gehoord dat Jozef bij Potifar in de gevangenis kwam. Hoe gaat Jozef zijn leven verder? Dat horen wij morgen! Bij het toneelstukje zagen we koning Pimpenel en koningin Annabel. Wat verdrietig, ze waren hun kronen kwijt. De koning gaf de koningin de schuld omdat koningin Annabel jaloers was. Maar gelukkig had koningin Annabel de kronen niet gestolen. De koning heeft gelukkig twee nieuwe kronen besteld. Zullen deze morgen bezorgd worden? Dat is nog spannend.

Ook zijn we weer verder gegaan met het leren van de Bijbeltekst uit Psalm 95:3
‘Want de HEERE is een groot God, ja, een Koning boven alle goden. Wat betekent deze tekst eigenlijk? Dat God boven alles en iedereen staat. God regeerde in het leven van Jozef en God regeert nu over het leven van ons. Deze Koning hebben we allemaal nodig in ons leven.

Morgen zijn we er weer, dit is helaas wel de laatste dag. Wil je morgen ook komen? Zorg dan dat je om 9:00 bij de Griftschool staat, dan kan je meerijden met de huifkar naar de Camp. Natuurlijk mag je ook morgen weer je vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

De afsluitavond is ook morgen. Eén dingen verklappen we alvast. We hebben weer een fantastisch toneelstukje! De afsluitavond vindt ook in de Camp plaats, om 19:00. Ook als je niet alle dagen aanwezig bent geweest ben je van harte welkom op de afsluitavond!
Tot morgen!