Zomerkrant – Dag 3

Vandaag hebben we net zo een geweldig feest als de afgelopen dagen gehad! Eerst hebben we weer heerlijk met elkaar muziek gemaakt. Ook hebben we de koning en koningin gezien. En gelukkig! Ze hebben de kroon terug gekregen. Hierna hebben we geluisterd naar het Bijbelverhaal. We hebben gehoord dat Jozef onderkoning werd. We hoorde dat God de Koning is en Hij je op de juiste tijd zal helpen. Dat is een mooie boodschap! Wil je de Bijbelverhalen over Jozef teruglezen in de Bijbel, dan kan je  dit vinden in Genesis 37 tot Genesis 46. Misschien heb je wel geen Bijbeltje en zou je graag een Bijbeltje willen hebben? Laat dit dan gerust weten, dan regelen wij een (kinder)bijbeltje voor jou. Dit kan via het mailadres: info@vbwwoudenberg.nl. Gelukkig is het feest nog niet helemaal afgelopen. Vanavond hebben we de afsluitavond in de Camp. We gaan met elkaar muziek maken en er is een super leuk toneelstukje! Afgelopen week hebben we voor een goed doel geld ingezameld. Het goede doel: ‘’Cycle for hope’’. 1 van de commissieleden fietst hiervoor. Vanavond kan je nog geld voor dit goede doel inleveren. Zien we jullie vanavond om 19:00 in de Camp?!
Scan de QR code of klik op deze link voor meer info en te doneren: https://deelname.cycleforhope.nl/team/el-elyon/donate

Afsluitdiensten

Op D.V. zondag 17 juli 2022 zijn er twee afsluitdiensten. Er is om 9:30 uur een dienst in de Maranathakerk  (Frans Halslaan 21) en om 10:45 uur in de Dorpskerk (Schoutstraat 8a) waarin aandacht besteedt zal worden aan het thema ‘Koninklijk!’. We zouden het mooi vinden als alle kinderen en jullie als medewerkers tijdens één van deze diensten aanwezig zijn om de VBW-week met elkaar en bovenal in Gods Huis af te sluiten. We mogen Hem danken voor de prachtige week die we met elkaar hebben gehad!