Zomerkrant 2023 – Dag 3

Vandaag hebben we net zo’n geweldig feest als de afgelopen dagen gehad! Eerst hebben we weer heerlijk muziek gemaakt met elkaar. Ook hebben we Anne en Emma gezien. Ze hebben geoefend en geoefend voor de wedstrijd van vanavond. Maar Anne heeft plankenkoorts gekregen. Zullen ze vanavond gaan winnen van Sam? Komen jullie vanavond kijken naar de wedstrijd?

Het Bijbelverhaal ging vandaag over de wapenrusting & over Paulus en Silas. Jullie hebben vast de kinderen van groep 5 en 6 gezien met een prachtige ketting om. Deze ketting hebben ze zelf gemaakt van klei en dragen ze met zich mee als bemoediging en aansporing. Want als je gekleed bent met de geestelijke wapenrusting, kun je de zonde en satan weerstand bieden!

Wil je de Bijbelverhalen die je deze week heb gehoord teruglezen? Dit kan in een Bijbeltje. Misschien heb je wel geen bijbeltje en zou je graag een bijbeltje willen hebben? Laat dit dan gerust weten, dan regelen wij een (kinder)bijbeltje voor jou. Dit kan via het mailadres: info@vbwwoudenberg.nl.

Ook de thematekst staat in de Bijbel. De thematekst kan je lezen in Romeinen 8:37. Daar staat: ‘’Maar in dit alles zijn wij meer dan overwinnaars door Hem die ons heeft liefgehad’’.

Gelukkig is het feest nog niet helemaal afgelopen. Vanavond hebben we de afsluitavond in de Camp. We gaan met elkaar muziek maken en er is een superleuk toneelstukje! En vanavond kan je nog producten inleveren die we inzamelen voor de voedselbank! Zien we jullie vanavond om 19:00 in de Camp?!

Terugkomochtenden vakanties
We organiseren in elke vakantie een terugkomochtend op de woensdag. Dit is voor kinderen die niet zijn aangesloten bij een kerkelijke gemeenschap. Wil je hiervoor uitgenodigd worden, dan kan je een mail sturen naar: info@vbwwoudenberg.nl

Afsluitdiensten
Op D.V. zondag 16 juli 2022 zijn er twee afsluitdiensten. Er is om 9:30 uur een dienst in de Maranathakerk (Frans Halslaan 21) en om 10:45 uur in de Dorpskerk (Schoutstraat 8a) waarin aandacht besteedt zal worden aan het thema ‘Overwinnaar!’. We zouden het mooi vinden als alle kinderen, ouders en jullie als medewerkers tijdens één van deze diensten aanwezig zijn om de VBW-week met elkaar en bovenal in Gods Huis af te sluiten. We mogen Hem danken voor de prachtige week die we met elkaar hebben gehad!