Zomerkrant 2023 – Dag 2

Vandaag was het weer net zo’n gezellig feest als gisteren. Met 230 kinderen waren we bij elkaar! We hebben vandaag het Bijbelverhaal over koningin Esther gehoord. Er was net als gisteren ook een toneelstukje. Bij het toneelstukje kwamen de sportieve Anne en Emma weer. De brief aan Sam, waarin stond dat hij gediskwalificeerd is, hebben ze verscheurd. Want het was niet lief van ze als ze die wel zouden versturen. Ze gaan vandaag hard trainen. En zullen ze morgen winnen van Sam?! Dat is nog spannend.

Ook hebben we het themalied weer geoefend. Wat ging dat al goed! Er zijn weer spellen gespeeld, een speurtocht gelopen en een knutsel gemaakt. Groep 3 en 4 hebben de scepter van koningin Esther geknutseld.

Graag willen we nog vertellen welk goed doel we dit jaar steunen, dat is de voedselbank. We doen dit door producten in te zamelen voor gezinnen in Woudenberg die dat nodig hebben! Wist je dat 1.2 miljoen mensen leven onder de armoedegrens, waarvan 300.000 kinderen tot en met 12 jaar? De voedselbank helpt wekelijks 120.000 mensen met voedselhulp en gaat zo voedselverspilling tegen.

Gisteren is al verteld dat we producten inzamelen voor de voedselbank. Vandaag namen sommige kinderen al producten mee, wat fijn! Morgen kan je ook nog producten inleveren.

Onderstaande producten zamelen we in:

o Pasta
o Rijst
o Hagelslag
o Jam
o Honing
o Bakmix cake
o Pak sap
o Tandpasta
o Shampoo
o Wasmiddel

Morgen is het helaas alweer de laatste dag van de vakantiebijbelweek. Natuurlijk mag je ook morgen weer je vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

De afsluitavond is ook morgen, in de Camp, om 19:00. Eén dingen verklappen we alvast. We hebben weer een fantastisch toneelstukje! Ook als je niet alle dagen aanwezig bent geweest ben je van harte welkom op de afsluitavond! Ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!
Tot morgen!